Vloeren

U vindt bij ons een ruime sortering aan vloerbekleding. U kunt bij ons een keuze maken uit vloerdekking, vinyl, laminaat, PVC of een PVC op kurk. Voor elke woonstijl en voor ieder budget hebben wij de perfecte vloer! Planken, landhuisdelen of juist smalle plankjes, modern of klassiek. Zowel geschikt voor woonkamers, trappen en zelfs voor badkamers voorzien van de juiste prijs en  kwaliteitsverhouding. Hierbij adviseren wij u de juiste ondervloer, overeenkomstige plinten of mooie brede stijlplinten.

Er zijn zoveel soorten en merken op de markt, dat wij voor u de beste in prijs/kwaliteit en uitstraling hebben geselecteerd! Al verkrijgbaar vanaf € 16,95 p/m2. U kunt het gehele werk ook aan ons uitbesteden. Dan zorgen wij ervoor dat onze stoffeerder de perfect vloer legt!

Wilt u een oude vloer laten herleven? Wij kunnen voor u speciale vloerverf op elke gewenste kleur maken. Voor alle soorten vloeren, zowel hout als beton, hebben wij uitstekende verf met bijpassend advies tegen een scherpe prijs.

 

Mart Visser – Carpet

Nieuw bij ons in de collectie is de exclusieve, maar gunstig geprijsde, collectie tapijten van Mart Visser. Deze prachtige tijdloze collectie past in vrijwel ieder interieur. Wij hebben verspreid door de hele winkel van elke soort een tapijt liggen. De handwaaiers geven aan in welke kleuren de tapijten verkrijgbaar zijn. Uiteraard mag u altijd een tapijt ‘lenen’om te ervaren of het tapijt bij u in het interieur past!

Vloerbedekking van de merken: Parade, Desso, Willard

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt! Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op hun kamer op de grond een spelletje spelen? Met tapijt op de vloer wordt dit allemaal heel comfortabel, omdat tapijt warmte isoleert en geluiddempend is.

 

Met behulp van onderstaande vloerenwijzer vind u onze collectie in ‘zachte’ vloeren:

Onderstaande merken laminaat en PVC hebben wij voor u geselecteerd

Meister

Echte Duitse degelijkheid! Matte vloeren met een natuurlijke look van ongekende sterke kwaliteit. Verkrijgbaar in vele soorten laminaat ( vanaf €19.95! per m2) maar ook verkrijgbaar in een unieke uitvoering dat vergelijkbaar is met de kwaliteit van laminaat! Nieuwsgierig? Er staat een grote collectie voor u klaar!

Podium & Vinyl concept

Deze merken zijn gespecialiseerd in PVC vloeren van puur pvc. Uniek door de breedte en lengte van de planken. Beide in mooie matte hout dessins uitgevoerd voor een natuurlijke look. De ideale vloer voor op vloerverwarming!

Onze merken

This is a text block. Click the edit button to change this text.