Behang

In onze nieuwe sfeervolle Behang Oranjerie vindt u meer dan 100 soorten behang op voorraad en meer dan 200 collectieboeken! Daarmee hebben wij het grootste aanbod van de regio!
Omdat wij vrijwel precies weten wat in welk behangboek staat, is voor ons de uitdaging om het perfect passende behang te vinden bij uw interieur! Want een sfeervol huis begint met een uniek en stijlvol behang dat en warm gevoel creëert en uw interieur complete maakt!

 

Actie: Vanaf 3 rollen besteld behang ontvangt u van ons gratis professionele behangerslijm!

 

U kunt ook bij ons behang bestellen via de mail. Overigens zijn wij van mening dat u altijd eerst behang moet ‘zien, voelen & beleven’. Daarom kunt u het bij ons ‘ervaren’ en vervolgens van de mogelijkheid gebruik maken dat wij het gratis naar u opsturen.

Farrow & Ball

Dit authentieke behang is gebaseerd op dessins uit de 18de en 19de eeuw maar heeft toch een blijvend tijdloos en zelfs ook een modern karakter! Het behang is afgestemd op de originele verf van F&B en daarom prachtig in combinatie.

 

Arte

Exclusieve wandbekleding welke een lust is voor het oog! Net even anders en speciaal gemaakt om dat ene wandje in uw kamer prachtig tot zijn recht te laten komen. Laat u zich verwonderen en kom deze collectie zeker bij ons beleven.

 

Eijffinger

Eigentijds behang speciaal ontworpen en afgestemd op de woontrends van nu. Verrassend & origineel maar toch geschikt voor in elke kamer! U komt dit merk vaak tegen in de woonprogramma’s op tv, zoals in VT wonen.

Hooked on Walls

Kwalitatief en prachtig behang. De zeer uitgebreide collectie biedt voor elk interieur een unieke wandbekleding. Wil je het juist stoer of gewoon heel basic… dit behang is altijd een perfect keuze!

 

Kinderbehang

We proberen altijd de allerleukste kinderboeken van alle collecties voor je te selecteren! Daarom ook hierin veel keuze. Heb je wel eens een mooie Wallpower overwogen? We laten je graag zien hoe leuk dit is voor op een kinderkamer!

 

We hebben nog zoveel meer mooie behangcollecties…

Flamant, Sanderson, Studio Onszelf, Zimmer en Rohde, BN Wallcoverings, Boras Tapeter (Scandinavische collectie), AS creations, Dutch, Noordwand, Gallerie (Engelse themaboeken), Room Seven, Coordonne, Esta, Casamance, Casadeco, Caselio, York en eigenlijk nog wel meer..