Vloeren

 

Vloeren met karakter

U vindt bij ons een ruime sortering aan vloerbekleding. U kunt bij ons een keuze maken uit vloerbedekking, vinyl, laminaat, PVC of een PVC op kurk. Voor elke woonstijl en voor ieder budget hebben wij de perfecte vloer! Planken, landhuisdelen of juist smalle plankjes, modern of klassiek. Zowel geschikt voor woonkamers, trappen en zelfs voor badkamers voorzien van de juiste prijs en  kwaliteitsverhouding. Hierbij adviseren wij u de juiste ondervloer, overeenkomstige plinten of mooie brede stijlplinten.

Er zijn zoveel soorten en merken op de markt, dat wij voor u de beste in prijs/kwaliteit en uitstraling hebben geselecteerd.
U kunt het gehele werk ook aan ons uitbesteden. Dan zorgen wij ervoor dat onze stoffeerder de perfect vloer legt!

 

VloerVerf

Wilt u een oude vloer laten herleven? Wij kunnen voor u speciale vloerverf op elke gewenste kleur maken. Voor alle soorten vloeren, zowel hout als beton, hebben wij uitstekende verf met bijpassend advies tegen een scherpe prijs.

 

Karpetten Mart Visser 

Nieuw bij ons in de collectie is de exclusieve, maar gunstig geprijsde, collectie tapijten van Mart Visser. Deze prachtige tijdloze collectie past in vrijwel ieder interieur. Wij hebben verspreid door de hele winkel van elke soort een tapijt liggen. De handwaaiers geven aan in welke kleuren de tapijten verkrijgbaar zijn. Uiteraard mag u altijd een tapijt ‘lenen’ om te ervaren of het tapijt bij u in het interieur past!

Vloerbedekking merken: Parade, Desso, Willard, Montinique en Interfloor

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt! Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op hun kamer op de grond een spelletje spelen? Met tapijt op de vloer wordt dit allemaal heel comfortabel, omdat tapijt warmte isoleert en geluiddempend is.

Wij hebben in de winkel een ruime keuze aan vloerbedekking en stemmen deze graag af aan uw wensen.

Tip: Een Karpet laten maken van vloerbedekking! Uniek op maat te maken ( tot 5 mtr. breed) en keuze in vele kleuren en soorten!

Meister

Echte Duitse degelijkheid! Matte laminaat vloeren met een natuurlijke uitstraling van ongekende sterke kwaliteit. Verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten ( vanaf €19.95! per m2)
Nieuw: Vinyl vloer zonder Vinyl! Of te wel een milieuvriendelijke versie van PVC. De vloer kenmerkt zich met alle eigenschappen van een pvc vloer maar dan goed voor het milieu en zonder weekmakers.

 

Douwes Dekker

Stoere Hollandse collectie laminaat vloeren. Bekend van VT wonen. Een merk laminaat de mee gaat met de nieuwste trends.
Visgraat laminaat? Dat kan, met kleine stroken laminaat leg je zelf ( of door ons) de mooiste visgraat vloer!

 

Podium & Vinyl concept

Deze merken zijn gespecialiseerd in PVC vloeren van puur pvc. Uniek door de breedte en lengte van de planken. Beide in mooie matte hout dessins uitgevoerd voor een natuurlijke look. De ideale vloer voor op vloerverwarming!

 

Montinique

Een prachtig pvc merk. Wij hebben deze collectie geselecteerd vanwege de unieke matheid en een zeer realistische houtnerf. Bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Daarbij hebben ze nu ook een nieuwe pvc betonlook. Grote tegels met een matte en stoere uitstraling. (vanaf €36,95 p/m2.)

 

Onze merken

This is a text block. Click the edit button to change this text.