Raamdecoratie

  • Raamdecoratie

‘Speciaal voor u op maat gemaakt!’

In onze ‘serre’ vindt u alle soorten raambekleding. Deze ruimte leent zich perfect voor het presenteren van de verschillende soorten raamdecoratie zodat u zelf kunt ervaren welk product het beste bij u thuis past.

We hebben een gevarieerde collectie samengesteld waarbij wij rekening hebben gehouden met diverse woonstijlen in verschillende prijsklassen, kwaliteiten en uitstraling.

 

Er zijn vele soorten van raamdecoratie; duettes, jaloezieën, lamellen, (duo-)rolgordijnen, shutters, plissés, geweven hout, vouwgordijnen, gordijnen en nog meer! Wilt u deze handbediend of elektrisch of met een app? Het kan allemaal! We adviseren u graag over alle passende oplossingen!
Hieronder vindt u een overzicht van onze merken. Door te klikken op de foto vindt u meer informatie over het merk.

Maatwerk

Alle raamdecoratie wordt gratis bij u thuis ingemeten en vervolgens vakkundig opgehangen. Zo kunnen wij passend maatwerk leveren waar we trots op zijn! Vooraf ontvangt u van ons altijd een offerte zodat wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen!

Bewuste keuze

Wij werken met ons eigen atelier te Genemuiden.
Hierdoor blijft de confectie binnen Nederland en kunnen wij tot in detail maatwerk leveren. Een selectie van onze stoffen worden duurzaam geproduceerd door middel van upcycling en recycling  van grondstoffen. Zo hebben wij prachtige gordijnstoffen geproduceerd van PET flessen! Wij enthousiasmeren u hier graag over!

Advies

Graag nodigen wij u bij ons in de winkel uit voor een advies. U kunt hiervoor ook een afspraak inplannen op de homepage. Samen gaan wij opzoek naar de mooiste oplossing voor bij u thuis. Het is fijn dat u vooraf globaal uw ramen opmeet en foto’s maakt van het raam en/ of uw interieur om het advies perfect af te stemmen op uw wensen. Een advies aan huis behoort ook tot de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

 

Onze Merken

Persoonlijk advies

Uw woonwensen vertalen wij naar een passend & authentiek interieur. Advies aan huis behoort ook tot de mogelijkheden.

Vakmensen

Bij ons kunt u de uitvoering uit handen geven. Wij zorgen voor de juiste vakmensen passend bij uw project. Van schilder tot stoffeerder!

Ambachtelijk

Wij mengen alle verven in alle kleuren speciaal voor u met de hand aan.

Elk budget

Bij ons vindt u mooie budget merken tot en met de luxe kwaliteiten. Voor elke klant een passend aanbod.

Uitstekend
Gebaseerd op 78 recensies
Annelies Benard-Bos
Annelies Benard-Bos
23 Juli 2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fijn in het meedenken en enthousiast. Doen ze goed!
Maarten Harff
Maarten Harff
19 April 2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Verkoopster kom goed adviseren en meedenken. Prettig contact. Ze hebben alles in huis. En om alles onder 1 dak te kunnen kopen is wel heel handig
Bob de Kok
Bob de Kok
11 Maart 2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mooie producten en geweldig advies!
Annevdl fotografie
Annevdl fotografie
11 Januari 2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Heel erg bedankt voor jullie advies met betrekking tot het schilderen van de keuken en badkamer! Ik ben ontzettend fijn geholpen en blij met de keuze voor deze mooie bijzonder kleur!

Onze merken