Verfmerken


' Kwaliteitsverf voor elk project'

Het exclusieve verfmerk Niveau is ontstaan eind jaren 90. Het is opgericht door een aantal speciaalzaken, waaronder De Kleurenwaaier, welke hun kennis en ervaringen gebundeld hebben om een  merk op de markt te brengen welke professioneel van kwaliteit is en daarbij gebruiksvriendelijk is voor de particuliere verkoop.

Een kwaliteitsproduct leveren voor zowel de professionele schilder als voor de consument. Daarbij stond de prijs-/ kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Zo kwam het dat in 2000 de eerste Niveau blikken bij ons als eerste in de schappen stonden. Inmiddels is het merk flink uitgegroeid naar vele professionele verkooppunten in Nederland en weet zowel de ervaren schilder als de ‘particuliere’ schilder het merk Niveau te waarderen.

Alle kleuren kunnen wij in elke kwaliteit voor u mengen in Niveau! Ook de kleuren van de exclusieve merken, waarbij u wel rekening moet houden dat dit altijd een kleine kleurafwijking geeft!

Niveau kent een groot assortiment aan muurverven en lakken voor zowel in binnen- als buitenkwaliteiten. Voor elke ondergrond en toepassing de juist verf!

Al ruim 250 jaar kenmerkt deze Britse verffabrikant zich door verf te ontwikkelen van een uitzonderlijke hoge kwaliteit. Naast het verlangen en de vastberadenheid om de beste kwaliteit te leveren, schuilt zich achter het merk een mooie filosofie.

De iconische klassieke kleuren Van “Colours of England’, gecombineerd met de hedendaagse kleuren bieden de prachtigste kleurencombinaties.
Naast bovenstaande kleurencollectie worden behangpatronen uit historische prestigieuze woonhuizen in kaart gebracht en opnieuw uitgebracht. In onze showroom zijn deze behangcollecties te bewonderen.

Alle kleuren van Little Greene zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen; voor muren, plafonds en houtwerk, maar ook voor vloeren, metselwerk, buitenschilderwerk en radiatoren. Naast de uitmuntende dekking en een kenmerkende ‘diepte en matheid’ in de kleur, heeft de verf ook een lange levensduur. Doordat de kleuren zijn gebaseerd op natuurlijk voorkomende verbindingen door middel van eeuwenoude minerale pigmenten, zoals oker en omber bepaald de diepte van de kleur de uitstraling en de kwaliteit.

Door meer pigmenten te gebruiken in de verven worden subtiele nuances gecreëerd welke niet te zijn evenaren met nagemaakte kleuren.
Deze pigmenten creëren nuances en laten op een subtiele manier het licht veranderen in een woning waardoor elke ruimte zijn eigen karakter krijgt.

In de winkel zijn er grote kleurstalen waarmee u een goede indruk krijgt van de kleur en uitstraling. Daarnaast hebben wij onze wanden, voorzien van verschillende kwaliteiten Little Greene verven!

Wij leveren alle kleuren en kwaliteiten direct uit voorraad!


'Een verfmerk dat verleden en heden samenbrengt'


'Kleuren die op de muur tot leven komen'

Farrow & Ball geeft een unieke kleurbeleving aan de ruimte. Door zijn rijk gepigmenteerde verf, welke gecombineerd wordt met licht-reflecterende ondertonen, maakt dat de kleur sterk reageert op alle soorten licht. Hierdoor leveren ze een unieke diepte in kleur. Invloeden van buitenaf; zoals een ondergaande zon, een regenbui op komst of die heerlijke zonnestraal op je muur, maakt dat de verfkleuren verschuiven van tint in licht en schaduw. Dat maakt dat de kleur op de muur tot leven komt. Dezelfde kleur, in dezelfde ruimte, kan helder en luchtig aanvoelen in de ochtendzon, zacht in het middaglicht en intiem aanvoelen tegen de avond.

Farrow & Ball heeft een volledig watergedragen assortiment. Alle verven zijn niet alleen geclassificeerd als minimale of lage VOC ( Vluchtige Organische Stoffen), maar scoren zelfs ver boven de norm voor deze categorieen! 

In de winkel hebben wij een grote kleurenwand van Farrow & Ball waardoor u een goede indruk krijgt van de kleur en uitstraling. 
Omdat wij de mengmachine van Farrow & Ball in de winkel hebben staan, kunnen wij alle kleuren en kwaliteiten per direct voor u maken!
Wilt u zich thuis orienteren op de kleuren? De mooie kleurkaarten van Farrow & Ball kunt u gratis bij ons afhalen!

Natuurlijke kleuren vanuit natuurlijke pigmenten en mineralen. Van uitgesproken accenten tot nuances in vergrijsde tinten, onderscheidt Pure & Original zich van de andere verfmerken. Door oneindige mogelijkheden in afwerking vind je altijd een uitstraling passend bij het interieur. De verven van Pure & Original onderscheiden zich door kleur en uitstraling. De kleurenkaart geeft vele mooie natuurlijke tinten weer. Sobere & stoere tinten die goed staan in een robuust landelijke inrichting.

“Alle verven worden gekleurd met 100% mineralen pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geven.”

Zodra je het blik opent, komt de geur van krijt en kalk je tegemoet! Om de mooie matheid te ervaren hebben wij in de winkel een kleurenkamer geschilderd met de Fresco. Ook zijn er voorbeelden aanwezig van Marrakech, de stoere betonlook of Tadelakt look. Regelmatig geven wij workshops in Freco en Marrakech, om te ervaren hoe gemakkelijk je dit aanbrengt! Uiteraard staan wij in de winkel voor u klaar met proefstalen, tips en kleuradvies! Ook kunt u bij ons terecht voor proefpotjes om de tinten thuis vooraf te ervaren! Bij interesse en ter inspiratie kunt u bij ons gratis een handgeschilderde kleurenwaaier afhalen!

De juiste ondergrond is bij Pure & Original van belang om tot een optimaal eindresultaat te komen. Daarom biedt Pure & Original een divers aanbod met speciale voorbereidende artikelen zoals een fixeer, primer en wallprim.

In steeds meer interieurs wordt tegenwoordig kalkverf toegepast om een warme diepe tint aan de muur te geven. Kalkverf is een authentieke matte muurverf die bij droging een warme diepe kleur in verschillende kleurnuances geeft.

Alle kleuren & kwaliteiten leveren wij direct uit voorraad!


'Stijlvol in eenvoud; door gebruik te maken van natuurlijke kleuren & technieken'


'Authentieke pure kleuren met een uitstraling die de romantiek van het verleden doet herleven'

Kiest u voor kleuren uit het verleden met een vleugje romantiek? Het kleurenpallet van Painting the Past is geinspireerd op het verleden. De matte Emulsion (is een rijke krijtverf met een matte pigmentering. De Rustica geeft een marmereffect aan uw muur waardoor deze een fluweelachtige look krijgt. In onze ‘Oranjerie’ hebben wij een overzicht van kleuren en houden wij een complete Emulsion en Rustica muurverven op voorraad.

Met de mooie krijt kleuren van Painting the Past waan je je in een frans kasteel, op een Engels Landgoed, Belgisch landhuis of in een Spaanse hacienda. De kleuren zijn vol romantiek door hun poederachtige uitstraling.

 Technisch Advies

Elk houtsoort vraagt om een eigen voorbereiding & toepassing.
 Laat u zich door ons  informeren welke verf het beste bij uw project past!

Verf in alle kleuren

Wij leveren alle verven in alle gewenste kleuren en kwaliteiten. Bij ons is alles mogelijk 😉 Desnoods maken wij uw kleur met de hand na! 

Ieder Budget
Er zijn vele verschillende kwaliteiten en prijsklasse binnen de verven. Wij leggen u graag het verschil uit en u kiest welke kwaliteit past bij uw verwachtingen & budget!

Naast bovenstaande merken leveren wij vele overige merken waaronder de welbekende merken als Sigma, Sikkens en Wijzonol en Herfst & Helder. Ook niet genoemde merken kunnen wij veelal leveren binnen 2 werkdagen. Contact ons voor levertijden en informatie.

Persoonlijk advies

Uw woonwensen vertalen wij naar een passend & authentiek interieur. Advies aan huis behoort ook tot de mogelijkheden.

Vakmensen

Bij ons kunt u de uitvoering uit handen geven. Wij zorgen voor de juiste vakmensen passend bij uw project. Van schilder tot stoffeerder!

Ambachtelijk

Wij mengen alle verven in alle kleuren speciaal voor u met de hand aan.

Elk budget

Bij ons vindt u mooie budget merken tot en met de luxe kwaliteiten. Voor elke klant een passend aanbod.

Uitstekend
Gebaseerd op 78 recensies
Annelies Benard-Bos
Annelies Benard-Bos
23 Juli 2023
Fijn in het meedenken en enthousiast. Doen ze goed!
Maarten Harff
Maarten Harff
19 April 2023
Verkoopster kom goed adviseren en meedenken. Prettig contact. Ze hebben alles in huis. En om alles onder 1 dak te kunnen kopen is wel heel handig
Bob de Kok
Bob de Kok
11 Maart 2023
Mooie producten en geweldig advies!
Annevdl fotografie
Annevdl fotografie
11 Januari 2023
Heel erg bedankt voor jullie advies met betrekking tot het schilderen van de keuken en badkamer! Ik ben ontzettend fijn geholpen en blij met de keuze voor deze mooie bijzonder kleur!