Behang

In onze nieuwe sfeervolle Behang Oranjerie vindt u meer dan meer dan 300 collectieboeken! Daarmee hebben wij het grootste aanbod van de regio!
Omdat wij vrijwel precies weten wat in welk behangboek staat, is voor ons de uitdaging om het perfect passende behang te vinden bij uw interieur! Want een sfeervol huis begint met een uniek en stijlvol behang dat en warm gevoel creëert en uw interieur complete maakt!
Oriënteer je bij ons in de winkel en leen vervolgens de boeken welke je thuis op je gemak wilt bekijken!

 

U kunt ook bij ons behang bestellen via de mail. Overigens zijn wij van mening dat u altijd eerst behang moet ‘zien, voelen & beleven’. Daarom kunt u het bij ons ‘ervaren’ en vervolgens van de mogelijkheid gebruik maken dat wij het gratis naar u opsturen.

Farrow & Ball

Dit authentieke behang is gebaseerd op dessins uit de 18de en 19de eeuw maar heeft toch een blijvend tijdloos en zelfs ook een modern karakter! Het behang is afgestemd op de originele verf van F&B en daarom prachtig in combinatie.

 

Arte

Exclusieve wandbekleding welke een lust is voor het oog! Net even anders en speciaal gemaakt om dat ene wandje in uw kamer prachtig tot zijn recht te laten komen. Laat u zich verwonderen en kom deze collectie zeker bij ons beleven.

 

Little Greene

Deze behangcollectie vertegenwoordigt tijdloze patronen over een tijdsbestek van 200 jaar, van het begin van de 18e eeuw tot het begin van de 20e eeuw. De behangontwerpen zijn gebaseerd op de originelen, gevonden in gebouwen van National Trust overal in Groot Brittannië. Waaronder behangpapier dat nog steeds oude muren siert, fragmenten die zijn bewaard in archiefladen en zelfs bewaarde behangrollen, die ergens op een zolder zijn gevonden. Een stukje verleden bij u thuis!

 

Eijffinger

Eigentijds behang speciaal ontworpen en afgestemd op de woontrends van nu. Verrassend & origineel maar toch geschikt voor in elke kamer! U komt dit merk vaak tegen in de woonprogramma’s op tv, zoals in VT wonen.

Hooked on Walls

Kwalitatief en prachtig behang. De zeer uitgebreide collectie biedt voor elk interieur een unieke wandbekleding. Wil je het juist stoer of gewoon heel basic… dit behang is altijd een perfect keuze!

 

Boras Tapeter

Deze Scandinavische behangcollectie is in eenvoud stijlvol. Rustige kleuren een patronen in een matte uitvoering. De verf wordt op het behang gesjabloneerd waardoor het behang een authentieke uitstraling heeft.

 

Casamance

Chique, eigentijds, stijlvol, modern…eigenlijk heeft dit merk alles wat je zoekt. Prachtige textiel patronen, basis uitvoeringen en originele patronen. Een exclusief merk dat je laat verrassen!

 

Kinderbehang

We proberen altijd de allerleukste kinderboeken van alle collecties voor je te selecteren! Daarom ook hierin veel keuze. Heb je wel eens een mooie Wallpower overwogen? We laten je graag zien hoe leuk dit is voor op een kinderkamer!

 

We hebben nog zoveel meer mooie behangcollecties…

Flamant, Sanderson, Studio Onszelf, Zimmer en Rohde, BN Wallcoverings, Boras Tapeter (Scandinavische collectie), AS creations, Dutch, Noordwand, Gallerie (Engelse themaboeken),  Coordonne, Esta, Casamance, Casadeco, Caselio, York en eigenlijk nog wel meer..