Behang

In onze Behang Oranjerie zijn meer dan 400 behangboeken te vinden!
Van verfijnde texturen tot opvallende dessins. Van rijke kleuren tot natuurlijke materialen. Behang geeft persoonlijkheid aan uw interieur. Het laat zien wie u bent en onderscheid de ruimte in sfeer.

 

Omdat wij vrijwel precies weten wat in welk behangboek staat, gaan wij graag met u de uitdaging aan om het perfect passende behang te vinden voor uw interieur! Heeft u een selectie gemaakt? U mag de boeken mee naar huis nemen om thuis de definitieve keuze te maken!

Hieronder vindt u een overzicht van onze collecties:

Authentiek Engels:
Farrow & Ball – Little Greene – Sanderson – Gallerie
De collecties van Farrow & Ball en van Little Greene onderscheiden zich in authentiek en origineel gesjabloneerd behang. Deze behangcollecties vertegenwoordigen tijdloze patronen over een tijdsbestek van 200 jaar, van het begin van de 18e eeuw tot het begin van de 20e eeuw. De behangontwerpen zijn gebaseerd op de originelen vondsten, gevonden in gebouwen van National Trust overal in Groot Brittannië. Een stukje verleden bij u thuis! Het behang is afgestemd op de originele verf van F&B  en Little Greene en daarom prachtig in combinatie.

Luxe en design:
Arte – Casamance – Omexco – Moooi – Flamant – Zimmer en Rhode

Exclusieve wandbekleding welke een lust is voor het oog! Chique, eigentijds, stijlvol, modern…eigenlijk heeft dit merk alles wat je zoekt. Prachtige textiel patronen, natuurlijke materialen en originele patronen. Net even anders en speciaal gemaakt om dat ene wandje in uw kamer prachtig tot zijn recht te laten komen. Laat u zich verwonderen en kom deze collectie zeker bij ons beleven.

Trendy:
Eijffinger – Hooked on Walls – BN Voca – Esta – Casadeco – Caselio

Eigentijds behang speciaal ontworpen en afgestemd op de woontrends van nu. Deze merken wisselen elk seizoen van collecties en daarom altijd actueel. Verrassend & origineel maar toch geschikt voor in elke kamer!
 

Kinderbehang:
Kek – Creative Lab Amsterdam – Studio Onszelf – Esta – Studio Ditte

We proberen altijd de allerleukste kinderboeken van alle collecties voor je te selecteren! Daarom ook hierin veel keuze. Heb je wel eens een mooie Wallpower overwogen? De collecties van Kek en Creative Lab Amsterdam zijn daarin echt geweldig!  We laten je graag zien hoe leuk dit is voor op een kinderkamer!

Muralls: Cordonnee – Kek – Komar – Mind the Gap – Rebel Walls

Een mooie grote afbeelding over de gehele muur? Deze merken vertegenwoordigen de mooiste prints! Ze kunnen vaak ook zelfs exact op maat gemaakt worden. Werkelijk een eye-catcher bij u thuis!

Scandinavische Collecties: Midbec en Boras Tapeter
Deze stijlvolle collecties hebben een rustige, natuurlijke uitstraling. Mooie basics tot landelijke prints. De uitvoering van het behang is heel mat waardoor ze prachtig combineren met matte muurverf.


We hebben nog zoveel meer mooie behangcollecties…

Niet alle boeken zijn in een hokje te plaatsen en er is teveel om op te noemen! Hierbij nog enkele merken welke u bij ons kunt terugvinden: 
Noordwand, Dutch, AS-creations, Rash en eigenlijk nog wel meer..