Over ons

Over ons

Wij zijn twee zussen die samen met passie en enthousiasme de winkel runnen en dit doen wij samen met onze twee top collega’s; Nancy en Petra.


Verf zit, naast altijd op onze handen, bijna letterlijk in ons bloed! We zijn er mee opgegroeid. Bij ons aan tafel ging het vroeger vaak over verf. Zo hielpen wij zelfs, onder kritische oog van onze vader, op jonge leeftijd al mee bij het schilderen van onze kamers en met het schilderwerk buitens huis. Met een vader die ruim 50 jaar in de verfbusiness zit en een moeder welke bijna 25 jaar geleden haar winkel ‘De Kleurenwaaier’ openden…kon dit ook niet anders.

Na beide ruim 10 jaar voor de klas te hebben gestaan, zijn wij samen in 2012 de spannende uitdaging aangegaan om de winkel van onze moeder met minstens zoveel passie door te zetten! Met onze ’verf’ technische achtergrondkennis in combinatie met onze feeling voor kleuren & styling willen wij u graag adviseren en laten inspireren, maar evenals welkom heten in onze woonwinkel.

Doordat de winkel ons ouderlijk huis was, heeft deze de charme van uw woonkamer.
Met erkers, serres, donkere hoekje en verschillende lichtinvallen kunnen wij al onze producten presenteren zoals het bij u thuis ook tot zijn recht komt!

Wij laten u graag zien en beleven dat uw gordijnen nog mooier uitkomen tegen een zorgvuldig gekozen kleur op de muur, een mooi behang sfeer en originaliteit aanbrengt en dat uw vloer daarbij een belangrijke verbindende factor is. Kortom, ‘uw woning is ons visitekaartje’. 

Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Hendra en Tertia Huyser