Kleuradvies

Welkom, we helpen je graag!

In onze winkel kunt u perfect terecht voor kleur- & interieuradvies. Wij zijn met name gespecialiseerd in de kleurencombinaties van Farrow & Ball, Little Greene, Pure & Original en Painting the Past. Daarbij houden wij in ons advies rekening met het lichtval in de woning, uw meubels en de door u gewenste woonstijl. Hierbij kunnen wij voor u mooie stoffen selecteren, of  een sfeervol behang aan het advies toevoegen. Al brainstormend, komen wij samen tot een prachtig afgestemd advies op maat!

Om een passend advies te kunnen geven, is het handig wanneer u foto’s, een bouwtekening, stoffen, vloerdeel, inspiratie/sfeer beelden uit tijdschriften etc. mee neemt.  Alleen bij aankoop van verf ( of raamdecoratie/ vloeren) bieden wij u ons advies gratis uit service aan. 

Gaat u verhuizen of heeft u verbouwplannen, dan is het fijn wanneer wij tijd voor u kunnen inplannen. We kunnen dan onder het genot van een kopje koffie uw plannen bespreken en tot een prachtige styling- en kleuradvies opmaat komen waarbij; verf, behang, gordijnen en/of vloeren een geheel vormen. Op de Homepage kunt u makkelijke online een adviesafspraak inplannen.

Advies aan huis

U heeft wel ideeën maar loopt u vast… of misschien staat u open voor een stijlvolle metamorfose afgestemd op uw huis?
Laat ons helpen om tot een prachtig geheel te komen door bij u thuis langs te komen voor een advies op maat!
Kosten zijn € 175,- per advies ( excl. reiskosten) en wordt in mindering gebracht bij een besteding vanaf €1000,- aan verf/ vloer/ raam-decoratie. Advies in raamdecoratie behoort ook zeker tot onze mogelijkheden!
Een k
leuradvies aan huis bieden wij alleen aan, in combinatie met afname van verf of bij aankoop van vloeren/ raamdecoratie

Technisch verf advies

Gaat u zelf schilderen en wilt u tot een ‘professioneel’ resultaat komen? Wij voorzien u graag van tips. Ook wanneer u tegen een ‘technisch’ probleem aanloopt, wij gaan alle uitdagingen aan!

Tertia heeft haar SOR-diploma behaald aan de
® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur

Onze merken