Kleuradvies

Advies

Kleur & advies.. onze passie!

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren stylisten. 
Samen gaan we opzoek naar een persoonlijke inrichting welke passend is bij u en uw woning. Door onze ruime ervaring en kennis van kleuren, behang en stoffen, kunnen wij de juiste sfeer brengen aan uw woning.

Ontzorgen..

Wij kunnen de complete metamorfose voor uw uitvoeren. Zowel het stucen als het verven, behangen en het leggen van de vloer. Wij begeleiden dan voor u tijdens de uitvoering en komen tussentijds bij u thuis voor advies en aansturing. Samen met onze vakmannen kunnen wij u volledig ontzorgen. Deze begeleiding beiden wij uit service aan!

Kleur- & Interieuradvies 

Het bepalen van de juiste kleuren in de woning is altijd voorafgaand aan elke keuze voor in het interieur! Graag maken wij samen met u een kleurenplan om vervolgens gericht de woning te kunnen inrichten!
Dit kan zowel bij ons in de winkel
 of bij u thuis!

Plattegrond & foto’s

Het is fijn wanneer u foto’s, filmpje, plattegrond en eventueel stoffen of een vloer meeneemt naar uw advies. Op deze manier kunnen wij een u een perfect advies op maat aanbieden!

Zakelijk

Een kantoor inrichten, hotelkamers stylen of een metamorfose voor een restaurant? Ook hiervoor kunt u ons benaderen. Hierbij houden wij rekening met uw bedrijfsuitstraling en zorgen voor een passende en originele inrichting & kleurenplan.

 

Dit advies kunt u inplannen voor het uitzoeken of van gordijnen, behang, vloer of een kleuradvies voor 1 ruimte in uw woning.

Dit eerste advies kunt u inplannen wanneer u het ‘groots’ gaat aanpakken zoals een verbouwing, verhuizing of een grote metamorfose. Omdat dit advies uit service is, gaan wij uit van uw intentie bij ons ook de producten af te nemen.
Wilt u eerst vrijblijvend geadviseerd worden, kom gerust langs voor een eerste kennismaking!

Wij komen graag bij u thuis op advies wanneer dit ons meer inzicht geeft in de sfeer, het lichtval, of uw plannen voor de woning.
Elke vrijdagochtend geeft Tertia advies aan huis.
U kunt telefonisch contact met haar opnemen om het advies in te plannen! Ook dit advies bieden wij uit service aan wanneer u de intentie heeft bij ons producten af te nemen.

Kunt in ons online bookingsysteem geen geschikte dag of tijd vinden? Neem dan telefonisch contact op zodat we samen opzoek gaan naar mogelijkheden!