Kleuradvies

Welkom, we helpen je graag!

In onze winkel kunt u perfect terecht voor kleur- & interieuradvies. Wij zijn met name gespecialiseerd in de kleurencombinaties van Farrow & Ball, Little Greene, Pure & Original en Painting the Past. Daarbij houden wij in ons advies rekening met het lichtval in de woning, uw meubels en de door uw gewenste woonstijl. Hierbij kunnen wij voor u mooie stoffen selecteren, of  een sfeervol behang aan het advies toevoegen. Al brainstormend, komen wij altijd samen tot een prachtig afgestemd advies op maat!

Om een passend advies te kunnen geven, is het handig wanneer u foto’s, een bouwtekening, stoffen, vloerdeel, inspiratie/sfeer beelden uit tijdschriften etc. mee neemt.  Bij aankoop van verf ( of raamdecoratie/ vloeren) bieden wij u ons advies gratis uit service aan. Wilt u in de winkel alleen gebruik maken van bovenstaand kleuradvies op maat? Ook dan bent u van harte welkom, maar berekenen wij een vergoeding van €75,-. Uiteraard kan deze later in mindering worden gebracht op uw eventuele aankoop.

Gaat u verhuizen of heeft u verbouwplannen, dan is het fijn wanneer wij tijd voor u kunnen inplannen. U kunt dan met ons contact opnemen door een mail te sturen naar: wonen@dekleurenwaaier.nl of u kunt telefonisch met ons een afspraak maken.  We kunnen dan onder het genot van een kopje koffie uw plannen bespreken en tot een prachtige styling- en kleuradvies opmaat komen waarbij; verf, behang, gordijnen en/of vloeren een geheel vormen.

 

Advies aan huis

U heeft wel ideeën maar loopt u vast… of misschien staat u open voor een stijlvolle metamorfose afgestemd op uw huis?
Laat ons helpen om tot een prachtig geheel te komen door bij u thuis langs te komen voor een persoonlijk advies.
Kosten zijn € 175,- per advies ( excl. reiskosten) en wordt in mindering gebracht bij een besteding vanaf €2000,-.
Een advies in raamdecoratie behoort ook tot onze mogelijkheden!

 

Technisch verf advies

Gaat u zelf schilderen en wilt u tot een ‘professioneel’ resultaat komen? Wij voorzien u graag van tips. Ook wanneer u tegen een ‘technisch’ probleem aanloopt, wij gaan alle uitdagingen aan!

Tertia heeft haar SOR-diploma behaald aan de
® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur

Onze merken