Kleuradvies

Welkom!

In onze winkel kunt u altijd terecht voor kleur- & interieuradvies. Wij zijn met name gespecialiseerd in de kleurencombinaties van Farrow & Ball, Little Greene, Pure & Original en Painting the Past. Daarbij houden wij in ons advies rekening met het lichtval in de woning, uw meubels en de door uw gewenste style. Hierbij kunnen wij voor u mooie stoffen selecteren, of  een sfeervol behang aan het advies toevoegen. Op deze manier komen wij altijd samen tot een prachtig afgestemd advies op maat!

Om een passend advies te kunnen geven, is het handig wanneer u foto’s, een bouwtekening, stoffen, vloerdeel, inspiratie/sfeer beelden uit tijdschriften etc. mee neemt. U kunt altijd binnenlopen voor advies.

Gaat u verhuizen of heeft u verbouwplannen, dan is het fijn wanneer wij tijd voor u kunnen inplannen. U kunt dan met ons contact opnemen door een mail te sturen naar: wonen@dekleurenwaaier.nl of u kunt telefonisch met ons een afspraak maken.  We kunnen dan onder het genot van een kopje koffie uw plannen bespreken en tot een prachtige styling- en kleuradvies opmaat komen waarbij; verf, behang, gordijnen en/of vloeren een geheel vormen. Uiteraard kunnen wij na dit gesprek u vrijblijvend een offerte toesturen.

 

Technisch verf advies

Gaat u zelf schilderen en wilt u tot een ‘professioneel’ resultaat komen? Wij voorzien u graag van tips. Ook wanneer u tegen een ‘technisch’ probleem aanloopt, wij gaan alle uitdagingen aan!

 

Advies aan huis

U heeft wel ideeën maar loopt u vast… of misschien staat u open voor een stijlvolle metamorfose afgestemd op uw huis?
Laat ons helpen om tot een prachtig geheel te komen door bij u thuis langs te komen voor een persoonlijk advies. Kosten zijn € 175,- per advies ( excl. reiskosten) en wordt in mindering gebracht bij een besteding vanaf €2500,-. Uiteraard behoort een kleuradvies voor aan de buitenkant van het huis of een advies in raamdecoratie ook tot onze mogelijkheden!

Tertia heeft haar SOR-diploma aan ® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur

Onze merken