Kleuradvies

In onze winkel kunt u altijd terecht voor gratis kleur- & interieuradvies. Wij zijn met name gespecialiseerd in de kleurencombinaties van Farrow & Ball, Pure & Original en Painting the Past. Daarbij houden wij in ons advies rekening met het lichtval in de woning, uw meubels en de door uw gewenste style. Hierbij kunnen wij voor u mooie stoffen selecteren, of  een sfeervol behang aan het advies toevoegen. Op deze manier komen wij altijd samen tot een prachtig afgestemd advies op maat!

Om een passend advies te kunnen geven, is het handig wanneer u foto’s, een bouwtekening, stoffen, vloerdeel, inspiratie/sfeer beelden uit tijdschriften etc. mee neemt. U kunt altijd binnenlopen voor advies. Wanneer u wilt dat wij specifiek voor u even tijd inplannen, dan kunt u vooraf met ons een afspraak maken.

 

Technisch verf advies

Gaat u zelf schilderen en wilt u tot een ‘professioneel’ resultaat komen? Wij voorzien u graag van tips. Ook wanneer u tegen een ‘technisch’ probleem aanloopt, wij gaan alle uitdagingen aan!

 

Advies aan huis

Gaat u verhuizen of verbouwen of misschien wel een totale metamorfose? U heeft wel ideeën of misschien nog totaal niet? Laat ons helpen om tot een prachtig geheel te komen door bij u thuis langs te komen voor advies. Door onze jarenlange ervaring in de bekende kleurlijnen van F&B, Pure&Original en Painting the Past kunnen wij, rekening houdend met de ligging van de ruimtes, de kleurkeuzes afstemmen op het lichtval in uw huis. Kosten zijn € 150,- per advies en wordt in mindering gebracht bij een besteding vanaf €1500,-. Uiteraard behoort een kleuradvies voor aan de buitenkant van het huis ook tot onze mogelijkheden!

Tertia heeft haar SOR-diploma aan ® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur

Onze merken