Farrow & Ball

‘De kleuren van Farrow & Ball veranderen gedurende de dag met je mee in  kleur en beleving’

Farrow & Ball geeft een unieke kleurbeleving aan de ruimte. Door zijn rijk gepigmenteerde verf, welke gecombineerd wordt met licht-reflecterende ondertonen, maakt dat de kleur sterk reageert op alle soorten licht. Hierdoor leveren ze een unieke diepte in kleur. Invloeden van buitenaf; zoals een ondergaande zon, een regenbui op komst of die heerlijke zonnestraal op je muur, maakt dat de verfkleuren verschuiven van tint in licht en schaduw. Dat maakt dat de kleur op de muur tot leven komt. Dezelfde kleur, in dezelfde ruimte, kan helder en luchtig aanvoelen in de ochtendzon, zacht in het middaglicht en intiem aanvoelen tegen de avond. 

Farrow & Ball heeft een volledig watergedragen assortiment. Alle verven zijn niet alleen geclassificeerd als minimale of lage VOC ( Vluchtige Organische Stoffen), maar scoren zelfs ver boven de norm voor deze categorieen! 

In de winkel hebben wij een grote kleurenwand van Farrow & Ball waardoor u een goede indruk krijgt van de kleur en uitstraling. 
Omdat wij de mengmachine van Farrow & Ball in de winkel hebben staan, kunnen wij alle kleuren en kwaliteiten per direct voor u maken!
Wilt u zich thuis orienteren op de kleuren? De mooie kleurkaarten van Farrow & Ball kunt u gratis bij ons afhalen!.