Pure & Original

 

‘Stijlvol in eenvoud; door gebruik te maken van natuurlijke kleuren & technieken’

 

Natuurlijke kleuren vanuit natuurlijke pigmenten en mineralen. Van uitgesproken accenten tot nuances in vergrijsde tinten, onderscheidt Pure & Original zich van de andere verfmerken. Door oneindige mogelijkheden in afwerking vind je altijd een uitstraling passend bij het interieur.

De verven van Pure & Original onderscheiden zich door kleur en uitstraling. De kleurenkaart geeft vele mooie natuurlijke tinten weer. Sobere & stoere tinten die goed staan in een robuust landelijke inrichting.

“Alle verven worden gekleurd met 100% mineralen pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geven.”

Zodra je het blik opent, komt de geur van krijt en kalk je tegemoet! Om de mooie matheid te ervaren hebben wij in de winkel een kleurenkamer geschilderd met de Fresco. Ook zijn er voorbeelden aanwezig van Marrakech, de stoere betonlook of Tadelakt look. Regelmatig geven wij workshops in Freco en Marrakech, om te ervaren hoe gemakkelijk je dit aanbrengt! Uiteraard staan wij in de winkel voor u klaar met proefstalen, tips en kleuradvies! Ook kunt u bij ons terecht voor proefpotjes om de tinten thuis vooraf te ervaren! Bij interesse en ter inspiratie kunt u bij ons gratis een handgeschilderde kleurenwaaier afhalen!

De juiste ondergrond is bij Pure&Original van belang om tot een optimaal eindresultaat te komen. Daarom biedt Pure & Original een divers aanbod met speciale voorbereidende artikelen zoals een fixeer, primer en wallprim.

Workshop Kalkverf & Kleur Bepalen

In steeds meer interieurs wordt tegenwoordig kalkverf toegepast om een warme diepe tint aan de muur te geven. Kalkverf is een authentieke matte muurverf die bij droging een warme diepe kleur in verschillende kleurnuances geeft.

Er zijn verschillende manieren om kalkverf op te brengen, het effect wordt namelijk bepaald door de manier van opbrengen. Tijdens de workshop leren wij u deze technieken en kunt u dat zelf toepassen en ervaren.

Om de juiste kleur voor uw interieur te bepalen zijn vele factoren van belang. Aan de hand van een presentatie proberen wij u inzicht te geven in ”de wereld van de kleuren’.

Dit alles in een gezellige sfeer, onder het genot van een kopje thee met iets lekkers bij ons in de winkel!  Na afloop neemt u het paneel met kalkverf mee naar huis en ontvangt u van ons een GoodieBag vol met inspiratie!

Minimale deelname 6 personen
De workshop wordt gegeven in de avonduren.
Datum gaat in overleg.

Kosten: 25,- incl. materiaal p.p.

Ga naar de webshop

Sfeerimpressies van Pure & Original