Niveau

Het exclusieve verfmerk Niveau is ontstaan eind jaren 90. Het is opgericht door een aantal speciaalzaken, waaronder De Kleurenwaaier, welke hun kennis en ervaringen gebundeld hebben om een professionele merk op de markt te brengen welke gebruiksvriendelijk is voor de particuliere verkoop.

Een kwaliteitsproduct leveren voor zowel de professionele schilder als voor de consument. Daarbij stond de prijs-/ kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Zo kwam het dat in 2000 de eerste Niveau blikken bij ons als eerste in de schappen stonden. Inmiddels is het merk flink uitgegroeid naar vele professionele verkooppunten in Nederland en weet zowel de ervaren schilder als de ‘particuliere’ schilder het merk Niveau te waarderen.

Alle kleuren kunnen wij in elke kwaliteit voor u mengen  in Niveau! Ook de kleuren van de exclusieve merken, waarbij u wel rekening moet houden dat dit altijd een kleine kleurafwijking geeft! 

 

Een greep uit de verschillende kwaliteiten van Niveau:

Muurverf Extreem Reinigbaar: Uitmuntende matte en afwasbare verf. Perfect voor intensieve ruimtes zoals de keuken, hal, overloop etc.
Muurprimer: Voorstrijkmiddel gecombineerd met muurverf, de essentiele eerste laag verf op nieuw stucwerk. Deze mengen wij voor u in elke gewenste kleur!
ED Latex: Goed dekkende latex in schrobklasse 1. Goed afneembaar. Perfecte prijs/ kwaliteit verhouding!
Aqua Natura: Watergedragen lakken in krijtmat, kalkmat, zijdeglans, hoogglans en zelfs verkrijgbaar in een vloerverf.
Meesterklasse: Garantieverf voor buiten. Een kwaliteit met 8 tot 10 jaar garantie op uw buitenschilderwerk.