Pure & Original (TEST)

‘Duurzame en Vegan verf’

 

De verfcollectie bestaat uit een groot aantal prachtige kleuren, van zachte pastelkleuren tot diepe tinten, van koele tot warme tinten en alles ertussen in. Of je nu opzoek bent naar een kleur als eyecatcher of een mooie neutrale basistint of wellicht de nieuwste trend op interieursgebied, je hebt de keuze uit ruim aanbod.
Mat, hoogglans, poederzacht of veel kleurnuance, wij hebben het allemaal. De verven zijn onder andere toepasbaar op wanden, deuren, meubels, keukenkasten en vloeren.

“Alle verven worden gekleurd met 100% mineralen pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geven.”

Zodra je het blik opent, komt de geur van krijt en kalk je tegemoet! Om de mooie matheid te ervaren hebben wij in de winkel een kleurenkamer geschilderd met de Fresco. Ook zijn er voorbeelden aanwezig van Marrakech, de stoere betonlook of Tadelakt look. Regelmatig geven wij workshops in Freco en Marrakech, om te ervaren hoe gemakkelijk je dit aanbrengt! Uiteraard staan wij in de winkel voor u klaar met proefstalen, tips en kleuradvies! Wij beschikken in de winkel over de mengmachine van P&O. Dit maakt dat wij elke kwaliteit direct uit voorraad kunnen leveren. Bij interesse en ter inspiratie kunt u bij ons gratis een handgeschilderde kleurenwaaier afhalen!

In onze webshop vindt u meer informatie over de kwaliteiten. Hieronder vindt u per product een instructiefilm.

 Natuurlijke pigmenten

Alle verven worden gekleurd met natuurlijke en organische pigmenten en zijn op waterbasis.

Duurzaam

De verven van P&O heeft het laagste VOS-niveau dat mogelijk is, sommige verf is zelfs helemaal VOS vrij. Dit zorgt voor dat de verf duurzaam is. Ook zijn ze vegan en dierproef vrij.

Technieken

De verven van P&O onderscheiden zich door gebruik te maken van verftechnieken. Wij hebben in de winkel alle technieken uitgeprobeerd en leggen dit graag aan je uit zodat je ook zelf aan het werk kunt gaan. Onze instructievideo’s hieronder geven je vast een eerste uitleg!

instructievideo's

Classico

Persoonlijk advies

Uw woonwensen vertalen wij naar een passend & authentiek interieur. Advies aan huis behoort ook tot de mogelijkheden.

Vakmensen

Bij ons kunt u de uitvoering uit handen geven. Wij zorgen voor de juiste vakmensen passend bij uw project. Van schilder tot stoffeerder!

Ambachtelijk

Wij mengen alle verven in alle kleuren speciaal voor u met de hand aan.

Elk budget

Bij ons vindt u mooie budget merken tot en met de luxe kwaliteiten. Voor elke klant een passend aanbod.

Uitstekend
Gebaseerd op 78 recensies
Annelies Benard-Bos
Annelies Benard-Bos
23 Juli 2023
Fijn in het meedenken en enthousiast. Doen ze goed!
Maarten Harff
Maarten Harff
19 April 2023
Verkoopster kom goed adviseren en meedenken. Prettig contact. Ze hebben alles in huis. En om alles onder 1 dak te kunnen kopen is wel heel handig
Bob de Kok
Bob de Kok
11 Maart 2023
Mooie producten en geweldig advies!
Annevdl fotografie
Annevdl fotografie
11 Januari 2023
Heel erg bedankt voor jullie advies met betrekking tot het schilderen van de keuken en badkamer! Ik ben ontzettend fijn geholpen en blij met de keuze voor deze mooie bijzonder kleur!

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.