Farrow & Ball

Wij bezitten het originele dealerschap van de Engelse fabrikaat: Farrow & Ball.
Dit is een prachtige originele ambachtelijke verf met nog een mooie authentieke kleuruitstraling die zich kenmerkt door zijn matte kalkachtige uitstraling.
Deze uitstraling vindt u ook terug op het behang die nog ambachtelijk met de hand gemaakt wordt.

In de winkel is een grote kleurenwand aanwezig en zijn er grote kleurstalen waarmee u een goede indruk krijgt van de kleur en uitstraling. Daarnaast hebben wij onze wanden, sfeerhoeken & meubels voorzien van verschillende kwaliteiten F&B verven! Uiteraard kunnen wij u voorzien van goed kleuradvies doordat wij ons in de kleurentheorie van F&B  hebben gespecialiseerd.
U kunt ook een kleurkaart of proefpotje mee naar huis nemen om thuis een keuze te maken.

Komt u er in de winkel niet uit? Wij kunnen u ook in uw eigen huis kleuradvies geven. Zo kunnen wij ons dan specifiek richten op combinaties met vloeren, gordijnen en meubels maar voornamelijk op het lichtval ! Dit advies bieden wij u gratis aan, mits u de verf uiteraard bij ons afneemt. Wilt u alleen advies? Dat kan ook, vraag gerust naar onze voorwaarden!

Wij leveren alle kleuren krijtverf (Estate Emulsion),  en matglans (Estate Eggshell) van Farrow & Ball direct uit voorraad
De afwasbare muurverf, (Modern Emulsion), hebben wij van vele kleuren ook op voorraad!

Ga naar de webshop