Over ons (TEST)

..Hier ligt voor ons, sinds 1997,  de oorsprong. Verf in de juiste kleur is dé verbindende factor bij een mooie uitstraling voor zowel binnen als buiten op uw huis.

De kwaliteit & kleur van de verf bepaalt het karakter van uw woning. Elk huis (en houtwerk) is uniek en vraagt om een advies op maat.

Omdat er zo ontzettend veel soorten verf zijn, hebben wij alleen de allerbeste verfmerken voor u geselecteerd!

En geloof ons! Alle verven die wij verkopen worden door ons persoonlijk getest en beoordeeld. 
Zoals het groot op de gevel van onze winkel genoemd staat;
‘kleur & Advies… ons vak!’

Hieronder vindt u meer informatie van de merken waar wij trots op zijn:

‘Alle verven mengen wij direct voor u uit voorraad.’

Komt u voor een blik verf dan kunt u de volgende vragen verwachten. Voor binnen of buiten? Waterbasis of terpentine basis? Grondverf of Primer? Mat, zijdeglans of hoogglans? Een blik verf is maatwerk!
Nadat wij met de klant hebben besproken welke verfsoort en -merk het meest geschikt is voor het houtwerk, kunnen wij deze direct voor u uit voorraad mengen.

‘Bij elk blik verf ontvangt u van ons technisch advies op maat.’

Alle verf wordt door ons persoonlijk op kleur gemengd.
Tijdens het mengen en schudden van de verf geven wij u graag technisch advies hoe u de verf het beste kunt verwerken. Ook mag u al uw vragen op ons afvuren!
Heeft u specifieke vragen over uw houtwerk of de conditie van het hout? Neem foto’s zodat wij goed afgestemd kunnen adviseren!

Mengen tot in de perfectie.’

Een buitenverf moet gemengd worden met krachtige UV bestendige pasta’s maar een binnenverf weer met matte pigmenten voor goede uitstraling. Een muurverf maken wij opmaat met een machine welke gespecialieerd is in de perfectie van kleurbenadering! Dit maakt dat wij in onze winkel beschikken over 5 mengmachines. Alle pigmenten sluiten dan perfect aan bij de kwaliteit van het merk verf! Kwaliteit staat voorop!